M2HZ - parhaat palat

M2HZ on pääkaupunkiseudulla toimiva avoin yhteisötelevisio, joka tuo ruutuun taidetta ja kokeilevaa tuotantoa, kaupunkikulttuuria, yhteiskunnallista keskustelua, monikulttuurisia ohjelmia ja kansalaisosallistumista. Ohjelmiston ytimessä ovat kaupungin tapahtumat, tarinat, keskustelunaiheet ja rikas kulttuurielämä. M2HZ on osa Stadi.TV:tä.

Soittolistan ohjelmat

Merihaka Underground

Syyskuun alussa juhlittiin Merihaan 40-vuotissyntymäpäiviä myöskin kannen alla. Audiovisuaalisessa MerihakaUndergroundElektroBetoniPiknik-tapahtumassa esiintyivät mm. Tomplex, La Pinata Acida, Mér ja Vilunki3000.

Robin Hood

Robin Hood osuuskunta haluaa ampua jousipyssyllä rahatalouden hirviöt alas. Taltiointi Vaasankadulta Media Facades Festivaaleista elokuulta 2013.

Kino Euphoria : Tomato Spaghetti with Vodka

Kino Euphorian kokkausohjelmassa valmistetaan tomaattispagettia vodkalla. Tuotanto: Euphoria Borealis 2013  

Pelastusalus Silakka Kauppatorilla

Miksi ympäristöongelmat vain lisääntyvät ja Itämeri saastuu? Onko mitään tehtävissä? Suomalaisen yhteiskunnan tuottamista jätteistä rakentamansa katamaraanin kannella näihin kysymyksiin vastaavat aktivisti-taiteilijat Tommi Taipale ja Teemu Takatalo. Lisää infoa: http://www.yleisradio.net/

Kotimaan Teknokatsaus vol 4

Audiovisuaalinen syväsukellus vuoden 2012 kotimaiseen teknokenttään sekä VJ-taiteeseen. Dokumentti on kuvattu Kuudennella linjalla 27.1.2012.

Muut koosteet

Liikunnan monet muodot

Stadi on täynnä urheilumahdollisuuksia kiipeilystä miekkailuun. Stadi.TV näyttää kaupungin urheilun monia muotoja ja muistelee kesää Helsinki Cupin tunnelmissa

Kaupunkiverstaassa toteutat isot ja pienet ideat

Lasipalatsin Kaupunkiverstas on paikka, jonne kuka tahansa voi tulla toteuttamaan pienet ja suuret ideansa.

Taiteen eri muotoja ja paikallistietoutta

Mitä 100 kaupunkilaista tekee lavalla, ja missä lippakioskissa on paras palvelu? Mikä ihme on Pisararata ja kuka kumma on Albert Laine?

 

 

Uutisia ja uusia alkuja

Tällä viikolla:

Panorama - uutiskatsaus 2012 on kooste viime vuoden huippuhetkistä Panorama -uutisohjelman tuotankaudesta

Pelle Rastlös -ryhmä vieraili esikaupunkialueella!

Muskari päiväkodissa -juttu muistuttaa vielä hienosta musiikkikasvastushankkeesta joka huipentui Musiikkitalon konserttiin  

It´s a wrapin viimeisimpänä vieraana oli viime vuoden kovimman dokumentin Kovasikajutun toinen ohjaaja, Jukka Kärkkäinen. Jukka kertoo omasta urastaan ja dokumentin tekemisestä. 

 

 

Ääntä ja mediataidetta

Stadi.TV kokoaa katsojilleen viikottain parhaat palat ohjelmistostaan. (Kesto yhteensä 40 minuuttia)

 

Nyt esittelyssä Whitecolors äänikollektiivi.