Af somaali

Stadi. TV ? waa TV ku hadla codka bulshada Helsinki iyo nawaaxigeeda

Stadi.TV waa TV fariimaha u kala tabiya bulshada ku nool caasimada iyo
nawaaxigeeda.  TV.ga waxaa laga soo tabiyaa barnaamijyo laga soo
diyaariyey bulshada caasimada iyo nawaaxigeeda, sidoo kale wuxuu
tabiyaa barnaamiyada cidii kale ee TV.ga wada-shaqeyn la leh

Halkan waxaad ka helaysaa barnaamijyada TV.ga ee Af-Soomaaliga!

Videot kielellä af somaali (somali)

Panorama 09/2014 Af Soomaali

Maxaad kala socotaa waalidka Soomaalida ah oo caruurtooda ka wacyi galinaya inay kaxeystaan Isis? Deeggaano ka tirsan Finland oo ku toosay in is-dhexgalka bulshadu uu faaiidooyin u leeyahay horumarka iyo is-fahamka bulshada. Maxaad kala socotaa sharciga xawaal...

Panorama 05/2014 Af Soomaali

Tani waa Panorama a. Suldaan Said raportoi Somalimaan poliittisesta tilanteesta sekä kansallisen päivän juhlistuksesta. Somalinkieliset uutiset, tekstitetty suomeksi.

Panorama 9/13 - somali

Nasro Farah uutisoi Suomen kasvavasta avusta Somalialle, Turun Islamkeskuksen kohtaamasta ilkivallasta ja Suomen rakenneuudistuksista sekä tiukasta taloustilanteesta. Uutisia Suomesta somalin kielellä.

Panorama 8/2013 - somali

Muslimien muuttoliike pääkaupunkiseudulle, somaliasiain asiantuntijaryhmä sekä rahanlähetysten vaikeutuminen ulkomaille ovat Nasro Farahin somalinkielisen uutiskatsauksen aiheita elokuussa 2013.

Panorama 6/2013 - somali

Maahanmuuttajien työllistymiskurssit, ulkomaalaiset taskuvarkaat ja saamelaisten kokema rasismi ovat Yusuf Mohamedin somalinkielisen katsauksen aiheita kesäkuussa 2013.

Lasten Hyvänmielenosoitus

Lasten Hyvänmielenosoitus on osa Hyvänmielenosoitus 2013 -tapahtumaa. Meri-Rastilan ala-asteen 5A-luokan oppilaat kiittivät eri maita hyvistä asioista joita he ovat saaneet omaan elämäänsä. 

Panorama 12/2012 - somali

Heliko-bakteeri, lasten ja nuorten syrjintä sekä Suomen kärkisija kouluvertailussa ovat Nasro Farahin somalinkielisen katsauksen aiheita joulukuussa 2012.

Panorama 10/2012 - somali

Somalian uusi presidentti, muslimivainajien pesutilat ja maahanmuuttajien kielikurssit ovat Yusuf Mohamedin somalinkielisen katsauksen aiheita lokakuussa 2012.

Panorama 6/2012 - somali

Perheenyhdistäminen, ulkomaalaiset vangit ja Somalian muutokset ovat Nasro Farahin somalinkielisen katsauksen aiheita kesäkuussa 2012.

Panorama 4/2012 - somali

Afrikan pulmat ja Somalian toiveet jälleenrakentamisesta ovat ajankohtaisia kansainvälisesti ja myös Suomessa, kertoo Yusuf Mohamed huhtikuussa 2012.

Julkaise syötteitä