Julkaise

Stadi.TV on meidän kaikkien kanava. Jokainen meistä voi luoda oman kanavansa Stadi.TV:n alle ja kertoa oman tarinansa Stadista.

HUOM. Voit luoda kanavan ja lisätä videoita kun olet kirjautunut sivustolle! Kirjautua voit sivuston yläkulmasta "kirjaudu" -painikkeesta.

Mikäli haluat videollesi oman kanavan, luo tämä kanava ennen videon lisäämistä tästä.

Julkaisuohjeet

Lisää video

                   Lisää video tästä

 

Lisää kanava

1. Kirjaudu sisään

2. Valitse välilehti julkaise ja lisää kanava

3. Otsikko (pakollinen): kirjoita kanavasi nimi

4. Kuvaus (pakollinen): Kanavan kuvaukseen kirjoita pieni tiivistys siitä mitä kanavasi on. Esimerkiksi Avoin.Stadi.TV kuvaus on "Tälle kanavalle voi kuka tahansa lisätä yksittäisiä videoita".

5. Kaupunginosat: Jos kanavasi keskittyy tiettyyn kaupunginosaan, kirjoita se tähän. Kaupunginosia voi olla useampiakin.

6. Kuvaus: Tähän voit kirjoittaa pidemmän kuvauksen kanavasi sisällöstä. Esim. "Tälle kanavalle jokainen voi lisätä oman videonsa ilman, että on luotava oma kanavansa ensin".

7. Kanavan banneri: kanavan banneri näkyy esitettävän videon yläkulmassa ja kanavaesittelyssä. Bannerin koon tulee olla alle 500MB ja sen tulee olla moudossa png, gif, jpg, tai jpeg. Bannerin tulee olla 960px leveä ja korkeuden tulee olla väliltä 50-150 pikseliä.

8. Membership requests: Voit valita kuka voi lisätä materiaalia kanavallesi ja kuka voi muokata kanavasi sisältöä ja päivittää kanavastatustasi.

9. Kanavan logo on neliömuotoinen logo, joka näkyy kanavalistassa etusivulla ja on linkki kanavan ohjelmiin.

 

Lisää kanava

Lisää video

 

1. Kirjaudu sisään

2. Jos et ole vielä minkään kanavan jäsen, liity Avoin.Stadi.TV tai luo oma kanavasi.

3. Mene välilehdelle julkaise ja lisää video

4. Otsikko: Videon nimi. Esimerkiksi "Ääripäät: vanhimmat"

5. Jakson numero: lisää jakson numero, jos video on osa sarjaa. Jos haluat ladata vain yhden irrallisen videon, jätä tämä osa tyhjäksi.

6. Select file & Browse: valitse browse ja valitse ladattava video tietokoneellesi. Huomaa, että videon on oltava tallennettu koneellesi. Odota kunnes video on latautunut kokonaan ja paina sen jälkeen tallenna.

7. Video-image: lataa tähän kuva, jonka haluat liitettävän videoosi. Tämä kuva näkyy videolistoissa sekä kuvana jos jaat esimerkiksi facebookissa. Muussa tapauksessa ottaa palvelu automaattisesta satunnaisen kuvan videostasi. Kuvan tulee olla muodossa jpg tai jpeg.

8. Katuosoitteet: Tähän voit lisätä katuosoitteita, missä videosi tapahtumat tapahtuvat. Kun videoita haetaan karttapalvelun avulla, näkyy antamasi katuosoitteessa karttamerkintä.

9. Kanava: valitse listasta millä kanavalla haluat videosi näkyvän. Jos olet vain Avoin.Stadi.TV-kanavan jäsen, latautuu video automaattisesti tälle kanavalle.

10. Tagit: lisää tähän sanoja, jotka kuvaavat videotasi. Erota sanat pilkulla.

11. Kaupunginosat: kirjoita tähän missä kaupunginosissa videosi tapahtumat tapahtuvat. Voit myös kirjoittaa vain muutamia ensimmäisiä kirjaimia ja valita sen jälkeen kaupunginosasi listasta.

12. Tallenna: tallennuksen jälkeen videosi on lisätty palveluun ja sitä voi katsella hakemalla sitä esimerkiksi tagien tai kaupunginosien perusteella. Videosi näkyy myös uusimmat listalla.

 

Lisää video

Lisää status

1. Kirjaudu sisään

2. Mene kohtaan julkaise ja lisää status

3. Kanava: valitse kanava, jonka statuksen haluat päivittää.

4. Kuulumiset: tähän kohtaan voit kirjoittaa kanavasi kuulumiset. Kun seuraavan kerran päivität kanavasi kuulumiset, edellinen statuspäivitys ei enää näy.

 

Lisää status