Käyttöehdot

Käyttöehtoja on viimeksi muokattu 25.05.2011 Jos sinulla on kysymyksiä koskien näitä Käyttöehtoja, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen .

KÄYTTÄJÄN VASTUUT

Vierailijoiden, jotka haluavat vain katsella videoita, ei tarvitse kirjautua palveluun. Kaikki näiden sivujen käyttö edellyttää kuitenkin sitoutumista käyttöehtoihin.

Tiedostojen lataaminen palveluun puolestaan edellyttää käyttöehtoihin sitoumisen lisäksi palveluun kirjautumista.

Stadi.TV pidättää oikeuden muuttaa käyttöehtoja joiden alla palvelua tarjotaan. On sinun vastuullasi lukea ja pitää itsesi ajantasalla muutoksista. Käyttöehtojen alussa on kerrottu viimeisin ehtojen muutospäivämäärä. Jatkunut sivustojen käyttö nähdään mahdollisten käyttöehtojen muutosten hyväksymisenä.

Jos näitä Käyttöehtoja ei kokonaisuudessaan hyväksytä, sinulla ei ole oikeutta käyttää Stadi.TV palvelua.

OIKEUS HYVÄKSYÄ KÄYTTÖEHDOT

Vakuutat että olet yli 18-vuotias tai sinulla on huoltajien lupa hyväksyä Stadi.TV Käyttöehdot. Edustaessasi yritystä tai muuta oikeushenkilöä, vakuutat että olet toimivaltainen hyväksymään Stadi.TV Käyttäehdot.

Jos Stadi.TV palvelu havaitsee tai epäilee sinun olevan epäpätevä hyväksymään Käyttäehdot, pidätämme oikeuden poistaa tilisi palvelusta välittömästi ja ilman erillistä ilmoitusta.

SALASANA, KÄYTTÄJÄNIMI, TIETOSUOJA JA TURVALLISUUS

Kun kirjaudut Stadi.TV palveluun, sinua pyydetään valitsemaan Käyttäjänimi sekä salasana. Käyttäjänimi ja salasana mahdollistaa pääsyn tiliisi ja pääsyn alueille jotka ovat tarkoitettu vain kirjautuneille henkilöille.

Hyväksyt että on yksinomaan sinun vastuullasi pitää käyttäjänimi ja salasana yksityisinä, ja että sinä yksin olet vastuussa kaikesta toimesta näitä käytettäessä. Stadi.TV ei pysty varmistamaan palvelun käyttäjien henkilöllisyyttä, eikä ole vastuussa, jos tietyllä käyttäjänimellä ja salasanalla on kirjautunut joku toinen kuin sinä. Lupaudut ilmoittamaan Stadi.TV:lle tilisi laittoman käytön heti kun huomaat ongelmia tai epäselvyyksiä.

Stadi.TV palvelu kunnioittaa käyttäjien yksityisyyttä. Keräämämme tieto on käyttäjärekisterissä, jonka ylläpitäjänä on Stadi.TV palvelusta vastaava yhtiö Forum Virium Helsinki. Käyttäjällä on oikeus tarkastaa käyttäjärekisterissä olevat tietonsa henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on osoitteessa https://stadi.tv/info/rekisteriseloste.

Stadi.TV ei jaa henkilökohtaisia tietoja kolmannen osapuolen kanssa, paitsi jos laki sen vaatii, tai jos se on tarpeellista näiden Käyttöehtojen mukaisesti.

Analyysitekniikkamme sisältää seurantaa, joka palvelun käytön yhteydessä tallentaa IP-osoitteen seurataksemme palvelun käyttöä. Tämä tieto voidaan jakaa yhteistyökumppaneille ja toisille käyttäjille kokonaisuutena, ilman suoraa viittausta tiettyihin käyttäjiin.

KÄYTTÖOIKEUDEN ANTAMINEN

Kun lisäät sisältöä Stadi.TV palveluun, sisältö tulee automaattisesti julkiseksi ja se tulee näkymään mahdollisissa hakutuloksissa ja/tai julkaisijoiden sivuilla. Stadi.TV ei omista palveluun ladattua sisältöä. Kuitenkin lisäämällä täällä sisältöä annat Stadi.TV palvelulle, ja yhteistyökumppaneille, maailmanlaajuisen, toistaiseksi voimassa olevan, royalty-vapaan ja kolmannelle osapuolelle lisensoitavissa olevan oikeuden käyttää, kopioida, jakaa, julkisesti esittää, vaihtaa, muokata ja julkaista lisäämääsi sisältöä. Tarkoituksena tällä oikeudella on näyttää sisältöä Stadi.TV palvelussa, julkaisijoiden sivuilla, muissa laitteissa ja/tai muilla alustoilla. Sisältö jota lataat Stadi.TV palveluun, tulee olemaan julkisesti saatavilla RSS feedien (tai vastaavien) kautta, joka mahdollistaa automaattisen sisällön synkronisoinnin ympäri nettiä. Stadi.TV palvelun keskeisimpiä ajatuksia on sisällön vapaa ja mahdollisimman laaja levitys.

Kun lisäät sisältöä Stadi.TV palveluun, annat samalla Stadi.TV:lle lisenssin jakaa sisältöä kaikin mahdollisin tavoin julkaisijoiden sivuilla, muissa laitteissa ja/tai muilla alustoilla. Tavoitteena on mahdollisimman paljon näyttökertoja sisällölle. Tämä lisenssi sisältää oikeuden jakamiseen ja varastoimiseen käyttäen kaikkia tiedostomuotoja, medioita ja teknologioita, jotka ovat nyt tiedossa tai jotka Stadi.TV ottaa käyttöönsä tulevaisuudessa.

Kun lisäät sisältöä Stadi.TV palveluun, annat yllämainitulla tavalla Stadi.TV:lle ja yhteistyökumppaneillemme lisenssit käyttää sisältöä. Stadi.TV ei kuitenkaan pysty näitä oikeuksia valvomaan, emmekä takaa että sisältösi oikeuksia kunnoitetaan täysin. Pyrimme tuomaan tietoosi kaikki tekijänoikeusrikkomukset

Sinulla on oikeus poistaa Stadi.TV palveluun lisäämäsi sisältö. Lisätessäsi sisältöä palveluun annat Stadi.TV:lle pysyvän käyttöoikeuden, joten kun poistat sisältöä Stadi.TV palvelusta, sisältö jää määrittelemättömäksi ajaksi Stadi.TV:n palvelimille.

TEKIJÄNOIKEUS JA MUUT IMMATERIAALIOIKEDET

Muu kuin käyttäjän lisäämä sisältö Stadi.TV palvelussa, sisältäen ilman rajoituksia, tekstin, grafiikan, ohjelmiston, kuvat, ja videot, on täysin Stadi.TV palvelun omistuksessa tai lisensoimaa. Nämä tekijänoikeudet on suojattu Suomen ja muiden maiden tekijänoikeuslakien mukaisesti. Stadi.TV pidättää oikeuden muutoksiin, ja ilman selkeää kehoitusta, sinulla ei ole oikeutta käyttää, muuttaa, julkaista tai jakaa Stadi.TVn tuotemerkkiä tai muutakaan omaisuutta.

Kaikki tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet Stadi.TV palvelussa ovat kyseisten oikeudenhaltijoiden omaisuutta kaikissa tilanteissa, ellei toisin mainita.

Käyttäjät ovat yksin vastuussa omasta sisällöstään ja sisällön lisäämisestä aiheutuvista seurauksista. Tähän liittyen sinä vastaat kaikesta Stadi.TV palveluun lisäämästäsi sisällöstä, ja vakuutat että: (i) omistat, tai sinulla on tarvittavat lisenssit, oikeudet ja valtuudet käyttää tai antaa Stadi.TV palvelulle käyttöoikeuden, kaikkiin patentteihin, tavaramerkkeihin, liikesalaisuuksiin, tekijänoikeuksiin tai muihin vastaaviin oikeuksiin koskien kyseisytä sisältöä, sisältäen ilman rajoituksia musiikkitallenteiden oikeudet; ja (ii) sinulla on kirjallinen suostumus, valtuutus, ja/tai oikeus kaikilta henkilöiltä, jotka esiintyvät sisällön yhteydessä, käyttää heidän nimeään tai hyväksyntä kaikilta tunnistettavilta henkilöiltä esiintymisestä näiden Käyttöehtojen mukaisesti. Stadi.TV:llä on oikeus poistaa palvelusta sisältö, joka eivät täytä näitä ehtoja.

Jos uskot että sinun immateriaalioikeuksiasi on loukattu (esimerkiksi tekijänoikeuksia, lähioikeuksia tai tavaramerkkiä) Stadi.TV palvelussa olevassa sisällössä, sinun tulee ilmoittaa vähintään seuraavanlaiset tiedot välittömästi Stadi.TV:lle osoitteeseen :

 • Kuvailla väärinkäytetty sisältö ja väärinkäyttö tarkasti ja antaa tarkka kuvaus missä väärinkäytetty sisältö sijaitsee.
 • Antaa kirjallinen vakuutus siitä, että kyseinen sisältö on lainvastaisesti saatavilla Stadi.TV-palvelussa.
 • Nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
 • Kirjallinen vakuutus, että olet tekijänoikeuden, lähioikeukeuden tai tavaramerkin haltija tai laillisesti edustat oikeuksien haltijaa.
 • Allekirjoituksesi paperilla tai sähköisesti.

Saatuaan yllämainitut ehdot täyttävän ilmoituksen, Stadi.TV poistaa palvelusta kyseisen aineiston tai estää pääsyn siihen. Siinä tapauksessa, että on kyse käyttäjien tai Stadi.TV:n yhteistyökumppanien lisäämästä sisällöstä, Stadi.TV välittää tälle tiedon epäillystä immateriaalioikeuksien loukkauksesta.

KIELLETTY SISÄLTÖ

Stadi.TV on sitoutumaton toimija, eikä pyri edistämään minkään tahon poliittisia tai moraalisia näkemyksiä. Sisällöstä ja levittämisestä päättävät käyttäjämme, jotka näiden Käyttöehtojen puitteissa vakuuttavat kunnioittavansa muita ihmisiä, oikeuksia ja muita osapuolia. Pyrkiäksemme takaamaan tämän seuraavanlaiset sisällöt ovat kiellettyjä Stadi.TV palvelussa:

 • Alastomuus, sisältäen esimerkiksi pornografiaa tai osittaista alastomuutta.
 • Sisältö, jossa alle 18-vuotiaiden henkilöiden henkilökohtaisia tietoja tulee esille. Henkilön etunimen ilmoittaminen sallitaan.
 • Sisältö, jossa tuo tahallisesti esiin toisen henkilön henkilökohtaista tietoa selkeästi väärinkäytön tavoitteena, sisältäen hyväksikäytön, loukkaamisen ja häirinnän.
 • Sisältö, jonka selkeä tavoite on mainostaa tuotetta, joka ei tuo mitään lisäarvoa Stadi.TV yhteisölle.
 • Sisältö, joka törkeästi hyökkää yhteisöjä vastaan, sisältäen mutta ei rajoittuen, kaksinaismoraalisuutta, ennakkoluuloja, rasismia tai vihanlietsontaa.
 • Sisältö, joka kehoittaa tai antaa neuvoja lainvastaisista toimista.
 • Sisältö, joka sisältää eläimiin kohdistuvaa raakuutta.
 • Sisältö, joka rikkoo tekijänoikeuksia.
 • Sisältö, joka selkeästi hyväksikäyttää, häiritsee, vakoilee, uhkaa tai muulla tavalla loukkaa toisten oikeuksia (esimerkiksi yksityisoikeudet ja julkisuus).
 • Sisältöä, joka voidaan luokitella virukseksi, korruptoituneeksi tiedostoksi tai muuksi vastaavanlaiseksi ohjelmistoksi tai ohjelmistot, jotka muutoin voivat vahingoittaa Stadi.TV palvelun servereiden toimintaa tai käyttäjien päätelaitteita.
 • Sisältöä, joka loukkaa muita sovellettavia lakeja ja säännöksiä, joita ei ole näissä Käyttöehdoissa ilmoitettu.

Käyttääksesi Stadi.TV palvelua, sinä vakuutat että et tule käyttämään palvelua mihinkään toimintaan, joka kokonaisuudessaan tai osittain on laitonta tai kiellettyä näiden Käyttöehtojen mukaisesti. Sinä et ole oikeutettu käyttämään Stadi.TV palvelua millään tavalla joka vahingoittaa, ylikuormittaa tai katkaisee Stadi.TV palvelu ja/tai kumppaneiden sivustoja, sisältäen käyttäjien päätelaitteet ja yleinen kokemus palvelusta. Sinulla ei ole oikeutta ottaa tai pyrkiä saamaan mitään materiaalia tai tietoa, sisältäen mutta ei rajoittuen, ohjelmistot sekä muut Stadi.TV palvelun omistamat tai lisensoimat materiaalit, ellei toisin mainita.

Stadi.TV palvelulla ei ole velvollisuutta seurata lisäämäsi sisällön sopivuutta näiden Käyttöehtojen mukaisesti, vaan velvollisuus on käyttäjillä. Kuitenkin, Stadi.TV palvelu pidättää oikeuden tarkastaa palveluun lisätty sisältö, ja omasta päätöksestään poistaa sisältöä ilman syytä tai minkä tahansa syyn seurauksena. Tämä voidaan tehdä milloin tahansa, ilman erillistä ilmoitusta. Stadi.TV palvelu pidättää oikeuden, ilman erillistä ilmoitusta, milloin tahansa poistaa tilisi ja pääsysi palveluun.

KOLMANSIEN OSAPUOLIEN SIVUSTOT JA LINKIT

Stadi.TV palvelu saattaa sisältää linkkejä muihin sivustoihin (Linkitetyt Sivustot). Nämä Linkitetyt Sivustot eivät ole Stadi.TV palvelun kontrollissa, ja siksi Stadi.TV palvelu ei ole millään tavalla vastuussa Linkitettyjen Sivustojen sisällöstän. Stadi.TV palvelu tarjoaa näitä linkkejä sinulle pyrkiäkseen parantamaan palvelumme käytettävyyttä ja informaation merkitystä. Stadi.TV palveluun ei lisätä linkkejä minkäänlaisen tukemisen tarkoituksena.

VASTUURAJOITUKSET

Pyydämme huomioimaan että Stadi.TV palvelussa tai palvelun kautta saatava informaatio, ohjelmisto, tuotteet ja palvelut ovat jatkuvassa kehityksessä ja päivityksessä.

Stadi.TV ei vastaa palvelun sisällön oikeellisuudesta. Palvelun käyttäjä käyttää palvelussa olevaa sisältöä omalla vastuullaan. Stadi.TV ei vastaa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat palvelun sisällön tai sen sisältämän tiedon käytöstä.

Jotkut sisällöt saattavat aiheuttaa pahennusta herkimmille katsojille. Selkeästi laittomat tai hyvänmaun vastaiset sisällöt pyrimme kuitenkin kaikin keinoin poistamaan palvelusta.

Stadi.TV palvelu ei ole myöskään vastuussa palvelun käytön estymisestä tai palvelussa olevista virheistä tai puutteellisuuksista, eikä Käyttäjän laitteisiin tai ohjelmistoihin tulevista vioista tai häiriöistä.

Stadi.TV palvelu pidättää oikeuden muuttaa tai päivittää palvelun toimintoja ilman erillistä ilmoitusta. Emme voi vastata että palvelun toiminnot ovat jatkuvasti toimivia ja eivät sisällä virheitä, tai että virheet korjataan tai kolmansien osapuolten palvelut ovat virheettömiä.

SOVELLETTAVA LAKI

Näihin Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti osapuolten neuvottelulla. Riidat ratkaistaan Helsingin Käräjäoikeudessa.