Tekijän videot

Heurekan tiedeleiriuutiset: 20X0 Matkalaukku

Heurekan tiedeleiriläisten tekemiä uutisia tiedekeskuksen hulinasta. Miten onnistuu tulevaisuudessa matkalaukun ostaminen?

Keskustakirjaston jurttasauna

Töölönlahdelle nousi Helsinki-viikolla jurttasauna, jossa kokeiltiin kuinka saunominen ja kirjastotoiminta sopii yhteen.

Helsinki juhli pyöreitä vuosia

Designvuoden lisäksi Helsinki juhlii 200 pääkaupunkivuottaan. Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen avasi Helsinki-päivän 12.6. puheellaan Sofiankadulla. Pajunen toivottaa haastattelussa kaupunkilaisille hyvää kesää ja kertoo millainen pääkaupunkimme p...

2/3 Jalat

Eeva on nuori nainen, jolla on selkäydinkohju. Eeva on puoliksi puolalainen, hän hymyilee usein, eivätkä 50 punnerrusta tuota hänelle tuskaa.

Ohjaus: Robert Ciesla

Tuotanto: Executive Guy Productio...

Taide - Alan Hogan

Thanks for watching this video. I made it to correspond with two back to back exhibitions I held at Jade Gallery in Helsinki...

KanSu_1v_Emilia and The Swan

LIVE@ KanSu 1-YEAR PARTY 23.9.2011, Kaarle XII, Helsinki

KanSu 1-YEAR PARTY

Short impression of the 1-year party of the association 'Our International Finland' on the 23rd of September 2011.

Animals Coming to the City of Helsinki: The Parade - Eläimet Kylässä: Kulkue

Helsinki, Finland: Bears, wolves, moose and owls, escapees from a dream world, embark on a visit to Human Cities. South African artist Roger Titley and Airan Berg from Israel bring to life the beasts of Finlan...

Samuli Peltonen

Saippuakuplat

Saippuakuplat kesäisenä päivänä puistossa. Parhautta.

Kuvattu Iphonella Bassline Festivaaleilla Koffin puistossa 11.6.11.

  • 1
  • 2
  • seuraava ›
  • viimeinen »
Julkaise syötteitä

Kuulumiset

21.6.11

Helsinkiviikon videokilpailu on päättynyt. Yhteensä videoita kilpailuun tuli 7 kappaletta. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

17.6.11

Kilpailu kiristyy! Vielä on pari päivää aikaa! Palkintoina purjehdusta ja leffalippuja! Nyt jos koskaan kannattaa osallistua..

14.6.11
Nyt juuri kannattaa osallistua Helsinkiviikko-kilpailuun! Aikaa on ensi sunnuntaihin!
12.6.11

Helsinkipäivänä tapahtuu! Tule käymään kaupungintalolla..

10.6.11

Tänään: Samba Karnevaalin avajaisia juhlitaan klo 19 Espan lavalla!

Stadi.TV sohvastudio Senaatintorilla ja Esplanadin puistossa!

SINNE SIIS!

9.6.11

Stadi.TV:n sohvastudio tänään Karhupuiston lähettyvillä kello 15 eteenpäin!

8.6.11

Art Meets Sand-hiekanveistokilpailu tuo Korkeasaareen kuusi huippuveistäjää. Tänä vuonna kilpaillaan teemalla ”Acting like Apes”. Teemassa yhdistyvät Euroopan eläintarhayhdistyksen (EAZA) suojelukampanja* ihmisapinoiden ja gibbonien puolesta, johon Korkeasaarikin osallistuu. Tapahtuman teemaan yhdistyy myös Korkeasaaren oma vuositeema, joka on tänä vuonna eläinten käyttäytyminen. Veistäjien urakka alkaa keskiviikkona 8.6. jatkuen aina palkintojen jakoon Helsinki-päivänä 12.6. klo 17.

 

Tietoa kanavasta

Kuvaa oma Helsinkiviikkosi tapahtuma tai hetki. Julkaise se avoimella Helsinkiviikko-kanavalla. Parhaat videot esitetään televisiossa! 

Palkinnot:

1.-2. Palkinto: Kaveripurjehdus 


Kaksi parasta Helsinki-aiheista videota voittaa kaveripurjehduksen Open Europeans -purjehdustapahtumaan. Purjehdukseen sisältyy henkilökohtaista opetusta yhden kaverisi kanssa kevytveneillä Suomen kaikkien aikojen suurimmassa purjehdustapahtumassa. Paikka: Hernesaari. Lisätietoja purjehduksesta: http://www.helsinkisailracing.fi/

3.-7. Palkinto: 2 kpl elokuvalippu 

Ansioituneiden videoiden kuvaaja ja heidän seuralaisensa saavat elokuvalipun.

Kilpailun säännöt: 

 

1. Helsinki-viikon videokilpailun järjestää Forum Virium Helsinki. Kilpailun aiheena on videokuvata oma tarina tai hetki Helsingissä. Videot julkaistaan Stadi.TV –internetsivuilla.

2. Kilpailu on avoin kaikille ja kaikenikäisille helsinkiläisille sekä ulkopaikkakuntalaisille.

3. Kilpailuun osallistutaan videopätkällä. Kukin kuvaaja saa osallistua kilpailuun aikaisemmin julkaisemattomilla videoilla. Kilpailuun voi osallistua vain kuvaajan itsensä ottamilla videokuvalla ja kuvaajalla on oltava materiaaliin täydet oikeudet. Kuvissa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä tulee olla kirjallinen lupa materiaalin julkaisuun. Jos kuvissa esiintyy alaikäisiä, tulee materiallin julkaisuun olla lisäksi alle 18-vuotiaiden huoltajien suostumus. Kilpailun järjestäjä ei kysy tarvittavia lupia erikseen.

4. Kilpailumateriaali tulee julkaista 19.6.2011  mennessä Helsinkiviikko-kanavalla (https://stadi.tv/kanava/helsinkiviikko). Videon otsikko voi olla mikä tahansa, noudata julkaisuosion ohjeita videota ladatessa. Voit myös perustaa oman kanavasi, jolla julkaiset materiaalin, mutta oman kanavasi lisäksi kilpailuun osallistuaksesi on videon oltava myös Helsinkiviikko-kanavalla. Helsinki-viikon tapahtumakoostetta varten on osallistujan toimitettava pyydettäessä kilpailun järjestäjälle videon alkuperäisversio. Kooste kootaan ilman erillistä korvausta.

5. Jotta voit osallistua kilpailuun, on kirjauduttava Stadi.TV –palveluun toimivalla sähköpostiosoitteella. Videota julkaistaessa kerro vähintään videon nimi, tiedot kuvauspaikasta ja ajankohdasta. Avoimella tekstikentällä voit kertoa videon sisällön tai tarinasi kirjallisesti.

6. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneet videot kilpailun tulosten esittelyn yhteydessä ilman erillistä korvausta myös internetsivuillaan. Videoiden luvaton luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Kilpailuun osallistuvien videoiden tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Järjestäjä voi julkaista kilpailuun osallistuneita videoita omalla kaapelikanavallaan. Järjestäjä saa muokata tai muuttaa videoiden pituutta tai rajausta koostetta tehdessään.

7. Kilpailun tulokset julkaistaan kesäkuun 2011 loppuun mennessä. Voittajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Voittaja valitaan Stadi.TV –raadin päätöksellä. Raati koostuu Forum Virium Helsingin, Arcadan ja m-cultin toimijoista. Kilpailua ei järjestetä mikäli videoiden määrä jää vähäiseksi.

8. Kilpailun tuloksista ei voi valittaa.