Ajankohtaista

1.2.2016

Stadi.TV oli kehityshanke, joka toteutettiin 2010-2014 Helsingin innovaatiorahaston tuella, yhteistyössä koko kaupunkiyhteisön kanssa. Hankkeen lopuksi Stadi.TV kokosi opit ja kokemuksensa osaksi Yhteisömedian Työkirjaa. Sen tavoitteena on innostaa toimijoita, jotka haluavat ottaa yhteisömedian toimintamalleja käyttöön omassa viestinnässään.

Tutustu Yhteisömedian työkirjaan verkossa täällä:

18.12.2014

Ennakkoluulottomat toimittajat ovat heittäytyneet vuoden aikana mitä erilaisimpiin koitoksiin kahdessa ohjelmasarjassa. Toimittaja kokeilee -ohjelmassa testataan sisätiloissa tapahtuvia, talveen sopivia harrastuksia kuten boulderointia, tankotanssia, vannetanssia ja parkouria niille rakennetuissa tiloissa eri puolilla Helsinkiä. Myös murtomaahiihto onnistuu lahtelaiselta, vaikka ulkona sataa vettä eikä suksilla ole käyty vuosiin. 

Stadi.ONin kesäversio Vesillä puolestaan esittelee lämpimään vuodenaikaan soveltuvia kosteita harrastuksia, kuten wakeboardingia, kirkkovenesoutua ja purjelautailua. Varoitus - toimittajat saattavat olla ensimmäistä kertaa sidottuna molemmista jaloistaan lautaan!

Täältä löytyvät molemmat sarjat:

https://stadi.tv/kanava/stadion

https://stadi.tv/kanava/toimittaja-kokeilee

1.12.2014

Kontulan, Vartiokylän ja Vesalan lapset ovat tehneet jälleen jokavuotisen animaatiokalenterin m-cultin järjestämissä animaatiopajoissa. Joka päivä avautuu uusi luukku. Samalla juhlitaan päättyvää suomalaisen animaation 100-vuotisjuhlavuotta.

Täältä löydät kaikki joulukalenterin jaksot:

https://stadi.tv/kanava/animaatiokalenter...

Lämmintä joulunodotusta kaikille!

15.9.2014

Mitä on varomaton astuminen suojatielle? Poliisi antaa vastauksen muun muassa tähän kysymykseen Kaupunkireportteri-ohjelmasarjassa. Kesällä testattiin myös useiden tuntien ihmiskokeella, imeekö hyttynen verta tatuoinnin kohdalta ja selvitettiin, missä Korkeasaaren eläimet viettävät talvensa.

Ohjelmasarja perustuu kaupunginkirjaston Kysy.fi-palveluun, jossa kaupunkilaisten visaisiin kysymyksiin etsitään vastauksia. Stadi.TV visualisoi hauskimpia kysymyksiä videoiden muotoon.

https://stadi.tv/kanava/kaupunkireportteri

17.7.2014

Stadi.TV etsii kesän mahtavinta Helsinki-hetkeä

Stadi.TV järjestää yhteistyössä Flow Festivalin kanssa kesäisen kuvakisan. Kilpailun palkintona on kolmen päivän Flow Festival -lippu. Ota osaa kisaan ja äänestä kesän 2014 paras #helsinkihetki-kuva!

Näin osallistut kilpailuun:

 1. Nappaa älypuhelimella kuva omasta Helsinki-hetkestäsi ja lataa se Instagram-palveluun.
 2. Lisää kuvaan hashtag #helsinkihetki.
 3. Tykkää :n Facebook-sivusta.
 4. Lisää kilpailusivun lomakkeeseen omat tietosi ja lataa kuva Instagramista.
 5. Jaa kilpailu ystäviesi kanssa ja äänestä omaa suosikkiasi.

Kilpailun voittaa eniten ääniä saanut kuva. Muista siis äänestää!
Kilpailuaika on 11.7.–3.8.2014. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Flow Festival on musiikki- ja kaupunkikulttuurifestivaali, joka järjestetään vuosittain elokuussa Helsingin Suvilahdessa. Flow’n ohjelmisto on valikoima kiinnostavimpia kotimaisia ja ulkomaisia esiintyjiä indie-rockista soulin, hiphopin, jazzin ja maailmanmusiikin kautta tuoreimpiin klubisoundeihin.

Kiinnostavan ja ajankohtaisen musiikkiohjelman ohella Flow panostaa kaupunkikulttuuriin, visuaaliseen taiteeseen, palveluihin, laadukkaaseen ruoka- ja juomatarjontaan sekä tapahtumapaikan viihtyvyyteen.

Vuonna 2014 Flow’ta juhlitaan 8.–10. elokuuta.

Kesäkisa löytyy osoitteesta http://a.pgtb.me/ZSv1tS.

http://www.flowfestival.com/

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • seuraava ›
 • viimeinen »