Mikä on Forum Virium Helsinki?

Forum Virium Helsinki kehittää uusia digitaalisia palveluja yhdessä yritysten, Helsingin kaupungin ja muiden julkisten toimijoiden kanssa. Helsingin kaupungin asukkaat osallistuvat palvelujen kehittämiseen ja testaamiseen. Tavoitteena on synnyttää parempia palveluita ja kasvavaa liiketoimintaa vahvan osaamisen perustalle sekä avata yhteyksiä kansainvälisille markkinoille. Keski-Pasilaan on myös suunnitteilla yritysten digihautomo Forum Virium Center.

Vuonna 2005 perustetun yhteisön veturiyritykset ovat Elisa, Nokia, TeliaSonera, Tieto ja Yleisradio. Kumppaniyrityksiä ovat Digita, Logica, Sponda ja SOK sekä julkishallinnosta Helsingin kaupunki, Finnvera, Sitra, Tekes, Tieke ja VTT. Pk-yritysjäseninä ovat Adage ja Idean. Kehityshankkeisiin osallistuu myös joukko muita Helsingin alueella toimivia yhteistyökumppaneita.

Forum Virium Helsingin toiminta keskittyy kehityshankkeiden vetämiseen. Hankkeet on jaettu hankealueisiin, jotka ovat Hyvinvointi, Media, Oppiminen, Älykäs kaupunki ja Innovaatioyhteisöt.

8.09.2011 klo 04:05
Jaa: