Tekijän videot

Bassline Festival 2011

Täällä mä kävin. Kivaa oli. Helsinki näyttää kivat puolensa. I love <3

Maksuton tapahtuma 11.6.2011 keräsi yhteensä noin 17 000 kävijää viikonlopun aikana. Helteinen sää piti festivaalikansan lämpimänä ja iloisena; Sinebrychoffin puistossa pidetyssä f...

Hassu teatteriesitys Kaupungintalolla 12.6.2011

Kaupungintalolla oli menoa ja meininkiä 12.6.2011. Lapsille kaikkea kivaa, tanssiaiset ja kummallisia teatteriesityksiä.

(Kuvattu ja leikattu iPhonella)

Hengittävä jäälautta

Käväisin Uunisaaressa ulkoilemassa tammikuun lopussa. Sillan luona jäälautat liikkuivat niin kuin meri olisi hengittänyt. Kaunis talvipäivä, ja harvinainen näky. Videon kuvaaja on uushelsinkiläinen Keski-Suomesta, asunut Helsingissä 4 vuotta.   

...

Tesla Boy

Ekaks mä kävin täällä. Vj-kulttuuri on ihan liian aliarvostettua!

Julkaise syötteitä

Tietoa kanavasta

Kaikki eivät ole syntyneet Helsingissä vaikka helsinkiläisiä nykyisin ovatkin. Osa on muuttanut Helsinkiin työn takia, osa jo opiskeluvaiheessa. Miltä sinusta tuntui muuttaa Helsinkiin? Mitä täällä on nähtävää, mihin pitää mennä vappuna? Onko Helsinkipäivä yhtä iso juhla kuin itsenäisyyspäivä joulukuussa? Miten minusta tulee oikeasti stadilainen?

Kerro oma tarinasi tai kerro vaan mihin pitää mennä, mitä kannattaa tehdä stadissa!

Kanavan perustaja on entinen turkulainen. Tällä kanavalla kerron minkälaista on muuttaa Helsinkiin. Mihin minä itse menen, mitä uutta ja jännittävää tapahtuu! 

Mistä siis sinä olet? Kerro tarinasi videoblogissa tällä kanavalla!