Tekijän videot

Gallup: Ekologiset tuotteet

MLL:n verkk@rit selvittivät mitä ekologisia tuotteita ihmiset käyttävät ja ovatko he valmiita maksamaan niistä?

Ohjelma on tehty Stadi.TV- työpajassa.

Gallup: Miten kaupunkilaiset liikkuvat?

MLL:n verkk@rit kyselevät kaupunkilaisilta heidän liikuntatottumuksistaan. Ohjelma on tehty Stadi.TV työpajassa.

Julkaise syötteitä

Tietoa kanavasta

Nuortennetti on Mannerheimin Lastensuojeluliiton nuorisotyön nettisivu, joka on suunnattu 12-18-vuotiaille nuorille. Nuortennetin tavoitteena on tarjota nuorille tietoa, tukea ja apua kasvuun sekä nuoruuteen liittyvissä haasteissa.

Nuortennetissä nuoren on mahdollista saada sekä aikuisten ammattilaisten apua että toisten nuorten vertaisapua elämäänsä. Sivustolta löytyy painavaa asiaa eri aiheista kuten kiusaamisesta, nettiturvallisuudesta, mielenterveydestä, seurustelusta ja päihteistä. Sivuilta löytyy myös idolihaastatteluja, joissa julkisuuden henkilöt kertovat omasta nuoruudestaan.

Nuortennetti ei kuitenkaan ole aikuisjohtoisesti suunniteltu nettisivusto nuorille, vaan sen sisältöjen suunnittelijoina toimivat ensisijaisesti nuoret itse. Nuorista koostuva toimitusryhmä eli Verkk@rit (lyhennys sanasta verkkotukioppilaat) ideoivat ja laativat Nuortennetin sivuille sisältöjä kuten novelleja, videoita ja gallupeja. He myös auttavat muita nuoria Nuortennetin keskustelupalstalla tarjoten heille vertaistukea. Stadi.TV:llä esitettävistä videoista suurin osa on myös heidän tekemiään.

Nuortennetti
www.mll.fi/nuortennetti

 Nuortennetti Youtubessa

Nuortennetti Facebookissa