Tekijän videot

Ruma ankanpoikanen

Kansallisteatterin "Reittejä Kontulaan" -projekti yhdessä kulttuuri- ja tietotekniikkakeskus Kontupisteen kanssa tuotti Satupäivänä 2013, 18.10.2013, satutapahtumia lapsille.

Sen lisäksi tallennettiin "Ruma ankanpoikanen" levitettäväksi kaa...

Kontupisteen energiaklinikka, osa 2

Osa 2/2. Mihin energiaa kuluu? Miten voi säästää energiaa? Kontupisteen energiaklinikalla kaupunkilaisille tarjottiin energianeuvontaa.  Asiaa-hankkeen energianeuvoja Nina Nygrén kertoo aiheesta. Jakson aiheena lämmitys ja kodinkoneet.

Kontupisteen energiaklinikka

Syksyllä 2012 Kontupisteessä järjestettiin Energiaklinikka. Energiaklinikalla kaupunkilaiset saivat neuvoja ja tietoa energia-asioista. Energianeuvoja Nina Nygrén vastasi kysymyksiin, kuten "mistä energiankulutus koostuu", "miten voin vaikutt...

Julkaise syötteitä

Tietoa kanavasta

Kontupiste on alueellinen tietotekniikka- ja kulttuurikeskus. Toimintaa ohjaa Lasipalatsin Mediakeskus Oy ja sen tuotattaa Helsingin kaupunki. Toiminnalla edistetään asuinpaikasta, koulutustasosta tai sosiaalisesta asemasta riippumattomia mahdollisuuksia uuden kulttuurisen ja teknologisen orientaation kokemiseen.

Kontupiste
-kannustaa kaupunkilaisia aktiiviseen kansalaisuuteen
-vahvistaa demokraattista yhteiskuntaa välittämällä uuden median tavoittamiseen, ymmärtämiseen ja tuottamiseen tarvittavia taitoja
-kehittää Kontulaa vetovoimaisena esikaupunkialueena.

Kontupisteen palvelut:
-Moderni kaupunkitoimisto kansalaisten käytössä.
-Kulttuuripalveluja ja kumppanuutta alueellisten kulttuuriprojektien järjestämisessä.
-Tietoteknistä neuvontaa, tietotekniikkakursseja, mediatyöpajoja.