Tekijän videot

Pyöräilypäivä Helsingissä

Vinkkejä aloittelevalle kaupunkipyöräilijälle

Helsinkiin muutettuani minä ja ainoa kulkupelini, ikivanha polkupyörä, törmäsimme matkoillamme kaupungissa yllättäviin takapakkeihin ja alamäkiin. Hopeareunus se on kuitenkin vanhassa pyörässäkin, joten otin oppia pyörän hajoilusta ja ajatt...

Helsinki-päivän fiilarit

Stadi.Tv päivysti helsinki-päivän narinkkatorilla ja tutustui kaupungin tämän kesän pyöräilypanostuksiin.

Baanan avajaiset

Fiilari 2

Pyöräile Helsingissä!
...

Fiilari 1

Pyöräile Helsingissä!...

Julkaise syötteitä

Kuulumiset

12.6.12

Kuvaa video pyöräaiheesta! Lisää se tälle kanavalle!

PALKINNOT:

1. Palkinto:

Tunturi Prego

http://tunturi.fi/pyorat/prego-7-vaihtei...

 

2.-3 palkinto 

2 kpl Leffalippu

 

4.-5. palkinto

1 kpl leffalippua

 

Kilpailun säännöt:  

1. Videokilpailun järjestää Forum Virium Helsinki. Kilpailun aiheena on videokuvata oma pyöräilytarina tai –hetki Helsingissä tai Helsingin seudulla. Videot julkaistaan Stadi.TV –internetsivuilla sekä kaapelikanavalla. 

2. Kilpailu on avoin kaikille ja kaikenikäisille helsinkiläisille sekä ulkopaikkakuntalaisille. 

3. Kilpailuun osallistutaan videopätkällä tai vähintään 5 valokuvan sarjalla. Kukin kuvaaja saa osallistua kilpailuun myös aikaisemmin julkaisemattomilla videoilla ja kuvilla. Kilpailuun voi osallistua vain kuvaajan itsensä ottamilla kuvilla ja kuvaajalla on oltava materiaaliin täydet oikeudet. Kuvissa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä tulee olla kirjallinen lupa materiaalin julkaisuun. Jos kuvissa esiintyy alaikäisiä, tulee materiallin julkaisuun olla lisäksi alle 18-vuotiaiden huoltajien suostumus. Kilpailun järjestäjä ei kysy tarvittavia lupia erikseen. 

4. Kirjaudu sisään Stadi.TV:lle. Liity KESÄN VIDEOKILPAILU – kanavalle. Lisää videosi ohjeiden mukaan. Voit myös ladata videon esim. Youtubeen tai Vimeoon ja liittää sen sieltä Stadi.TV:lle. Valokuvasarjan voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen . Jos sinulla on ongelmia videonlatauksen kanssa, lähetä siitä tieto niin lähetämme sinulle toisen latauslinkin. 

5. Videon/valokuvasarjan otsikon voit valita itse. Materiaalia palauttaessasi kerro vähintään nimi, tiedot kuvauspaikasta ja ajankohdasta. Avoimella tekstikentällä voit kertoa sisällön ja/tai tarinasi kirjallisesti. Muista myös omat tietosi: nimi, osoitetiedot, sähköposti ja puhelinnumero. 

6. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneet videot kilpailun tulosten esittelyn yhteydessä ilman erillistä korvausta myös internetsivuillaan. Videoiden luvaton luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Kilpailuun osallistuvien videoiden tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Järjestäjä voi julkaista kilpailuun osallistuneita videoita omalla kaapelikanavallaan. Myös kaapelikanavalla näytettävä kooste kootaan ilman erillistä korvausta. Järjestäjä saa muokata tai muuttaa videoiden pituutta tai rajausta koostetta tehdessään. 

7. Kilpailun tulokset julkaistaan elokuun 2012 loppuun mennessä. Voittajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Voittaja valitaan Stadi.TV –raadin päätöksellä. Raati koostuu Stadi.TV:n ja Fiilarin toimijoista. Kilpailua ei järjestetä mikäli videoiden määrä jää vähäiseksi. 

8. Kilpailun tuloksista ei voi valittaa.  


 

 

Tietoa kanavasta

 

KUVAA OMA PYÖRÄILYTARINASI TAI -HETKESI!

MILLOIN ON PARAS PYÖRÄILYFIILIS? MISSÄ KULKEE PARAS KIERTOREITTI? MITÄ PYÖRÄILY SINULLE MERKITSEE?X X

  - PALAUTA VIDEOSI TAI KUVASARJASI PYÖRÄKESKUKSEEN KAMPIN PISTEESEEN     USB- TIKULLA TAI LATAA SUORAAN STADI.TV:LLE KESÄN VIDEOKILPAILUKANAVALLE 22.8 MENNESSÄ.

 - KATSO MUIDEN VIDEOITA JA NAUTI KESÄSTÄ! 

MUKANA: Stadi.TV, Helsingin kaupungin pyöräkeskus sekä Fiilari