Tekijän videot

Old School Kaoss Lab

Kaoss Lab on saanut alkunsa Paraisilta, pienestä paikallistelevisiosta. Tämä vanha vhs pätkä on niitä harvoja säilyneitä muistoja niistä ajoista. 

Kaoss Lab on Tour 2013

Tämä video esittelee torstain tunnelmia Kaoss Lab on Tour kiertueelta. Kokonaiset jaksot julkaistaan talvella 2013/2014. 

Kaoss Lab matkasi tänä kesänä lähestulkoon ilman rahaa ympäri länsirannikkoa suomalaisia keksintöjä etsien. Samalla selvitimme mi...

Kurkkusalaatin valmistus nopeasti ja helposti

Grillijuhlat tulossa? Makkarat ja piffit on, mutta salaatti uupuu? Kuolemankoneella (3.0) valmistat hetkessä raikasta kurkkusalaattia. 

Boksin ulkopuolelta

Onko sinulla käytännön ongelmia? Tuntuuko sinusta, että jotkut asiat voisivat sujua paremmin jollain muulla tavalla? Postaa ongelmasi KaossLabin käsiteltäväksi osoitteessa  tai jätä komment...

Meerauksen perusteet - Meerkatting

KaossLabilta kysyttiin neuvoja itsetunnon parantamiseen. Jaksossa pureudutaan eläinmaailman ratkaisuun ja ehdotetaan asentoa, jolla nelisormimangustit ottavat ympäristön haltuunsa.

Kouluruoan salaisuus

Klippi Kaoss Labin toisen jakson kuvauksista. Jaksossa mm. paljastetaan, missä ja miten kouluruoka valmistetaan.

Miten raavaat miehet saadaan itkemään

Kaoss Labin halloween spesiaalissa haastetaan niksipirkka ja lähestytään sipulinkäsittelyä täysin uudesta kulmasta. Mikä on paras tapa silpoa sipuli, jos halutaan tirauttaa kunnon kyyneleet ruoanlaiton yhteydessä? Jaksossa myös esitellään Kaoss Lab...

Julkaise syötteitä

Tietoa kanavasta

Me olemme Kaoss Lab ja tämä on Kaoss Labin poikkitieteellinen maailmanparannus ja -pelastuskanava. Olemme erikoistuneet ratkaisemaan ongelmia ja parantamaan jokaisen maapallolla elävän olennon elämää.

Olet luultavasti päätynyt tälle kanavalle tarkoituksella. Luultavasti elämässäsi on ongelmia, joihin ei enään niksipirkan ohjeet auta. Olet ehkä yksin tai yhdessä yrittänyt löytää ongelmiisi ratkaisuja, mutta turhaan. Tiedostamme tämän ongelmallisuuden elämässäsi ja siitä syystä Kaoss Lab on perustettu. Me olemme sinua varten, me ratkaisemme ongelmasi.