Tekijän videot

Kaupunginvaltuuston kokous 7/10.4.2013

Esityslistalla mm. strategiaohjelma vuosiksi 2013-2016, lainan myöntäminen HPS Areenat Oy:lle, lainan ja takauksen myöntäminen Urheiluhallit Oy:lle, lainan myöntäminen Helsinki Stadion Management Oy:lle ja kunnan asukkaan aloite asumisen hinnan al...

Kaupunginvaltuuston kokous 6/27.3.2013

Esityslistalla mm. osallistuminen Olkiluoto 3 -ydinvoimalaitoshankkeen lisärahoitusjärjestelyyn, Vuosaaren ala-asteen perusparannuksen hankesuunnitelma ja Haagan korttelien 29101 ja 29102 sekä katu-, puisto-, liikenne- ja erityisalueiden asemakaav...

Kaupunginvaltuuston kokous 5/13.3.2013

Esityslistalla mm. eräiden vuonna 2012 talousarvioon merkittyjen määrärahojen ylittäminen, vuoden 2012 talousarvion toteutumattomat sitovat toiminnalliset tavoitteet ja Vartiokylän tontin 45475/1 asemakaavan muuttaminen (nro 12139; Vartioharjun ho...

Kaupunginvaltuuston kokous 4/27.2.2013

Esityslistalla mm. kyselytunti, aloitteita ja Lauttasaaren korttelin 31133 tontin 6 asemakaavan muuttaminen, Tapaninkylän tonttien 39060/1 ja 2 tonttien 39061/6 ja 11 ym. alueiden asemakaavan muuttaminen ja Pitäjänmäen pientaloalueen sekä katu- ja...

Kaupunginvaltuuston kokous 3/13.2.2013

Esityslistalla mm. vuoden 2014 talousarvioehdotuksen valmistelua koskeva lähetekeskustelu, käräjäoikeuden lautamiesten valinta toimikaudelle 2013-2016 sekä valtuutettujen tekemien aloitteiden käsittely.

Kaupunginvaltuuston kokous 2/30.1.2013

Esityslistalla mm. kaupunginhallituksen konsernijaoston valinta toimikaudeksi 2013 - 2014, eräiden vuoden 2012 talousarvioon merkittyjen määrärahojen ylittäminen, eräiden toimintakatetavoitteiden alittaminen sekä eräiden määrärahojen siirtäminen j...

Kaupunginvaltuuston kokous 1/16.1.2013

Esityslistalla muun muassa kaupunginvaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien valinta vuodeksi 2013, kaupunginvaltuuston vaalilautakunnan valinta toimikaudeksi 2013-2016 sekä pääkaupunkiseudun kaupunkien yhteistyösopimuksen uudistaminen....

Kaupunginvaltuuston kokous 16/10.10.2012

Esityslistalla mm. kyselytunti, hallintosäännön ja kaupunginvaltuuston työjärjestyksen muuttaminen sekä kaupungin osallistuminen Cultura-säätiön perustamiseen.

Kaupunginvaltuuston kokous 15/26.9.2012

Esityslistalla mm. globaalin vastuun strategia, Helsingin kaupungin ympäristöraportti vuodelta 2011 ja ammatillisten oppilaitosten lakkauttaminen ja perustaminen sekä opetustoimen johtosäännön muuttaminen 1.1.2013 alkaen.

Kaupunginvaltuuston kokous 14/12.9.2012

Esityslistalla mm. asumisen ja siihen liittyvän maankäytön toteutusohjelma 2012, globaalin vastuun strategia sekä sosiaali- ja terveysviraston virastopäällikön virkaan ottaminen.

  • 1
  • 2
  • 3
  • seuraava ›
  • viimeinen »
Julkaise syötteitä

Tietoa kanavasta

Helsinki-kanava tarjoaa verkkolähetyksiä muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksista, Ylipormestarin asukasilloista ja Nuorten ääni –kokouksista. Tilaisuuksia voi seurata sekä suorina lähetyksinä että tallenteina.

Valtuustokokousten ja asukasiltojen suorat lähetykset näkyvät myös kaapelitelevision Stadi.TV -kanavalla.

Verkkolähetysten seuraaminen

Voit katsella ja jakaa linkkejä haluamiisi lähetyksiin. Osa lähetyksistä on myös  ladattavissa videotiedostoina ja kuunneltavissa ja ladattavissa mp3-äänitiedostoina. Verkkolähetyksiin saa luoda linkkejä vapaasti.

Voit tilata uusimmat lähetykset RSS-syötteenä ja julkaistavat äänitiedostot podcastina.

Kaupunginvaltuuston kokoukset

Voit ladata video- tai äänitallenteen kokouksesta tiedostona omalle koneellesi. Koska kokoukset kestävät usein pitkään ovat erityisesti niiden videotallenteet kooltaan suuria. Tallenteen arvioidun latausajan näet infopainikkeesta tallenteen latauslinkin vierestä.

Linkin  tiettyyn kohtaan videotallennetta voit jakaa valitsemalla haluamasi kohdan kokouslähetyksen Historia-välilehdeltä jolloin Jaa video-kohdassa näkyvä osoite päivittyy osoittamaan valitsemaasi kohtaan videossa.

Helsinki-kanavan aineistojen käyttö

Valtuustokokousten verkkolähetysaineistoista saa tehdä vapaasti kopioita ja valmistaa kappaleita seuraavin ehdoin:
- aineiston lähde on mainittu. Aineiston lähdettä ei saa ilmoittaa siten, että ilmoitus viittaisi aineiston tuottajan millään tavoin tukevan lisensoidun aineiston käyttäjää tai aineiston käyttötapaa. Oikeudenhaltijan pyynnöstä lähdeviite on poistettava.
- aineistoa ei ole muokattu tai muutettu
- aineistoa ei saa jakaa kaupallisessa käyttötarkoituksessa eli aineiston käytöstä ei saa periä maksua tai mitään muutakaan vastiketta
- aineiston yhteydessä ei saa käyttää Helsingin kaupungin tai Helsinki-kanavan tunnusmerkkiä, verkkolähetysten graafista ilmettä tai muita tekijänoikeuslain piiriin kuuluvia tunnuksia.

Jos Helsinki-kanavan aineistoa on kopioitu sivulle, jossa on myös muuta aineistoa, sivulla ei saa luoda mielikuvaa, että Helsinki-kanava on hyväksynyt tämän muun aineiston tai muutoinkaan vastaa siitä.

Helsinki-kanava pidättää oikeuden näiden käyttöehtojen muuttamiseen.